Υλικά :
- 3 αυγά
- 1 ποτήρι νερό
- Λίγο αλάτι
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
- Αλεύρι όσο πάρει
- Λάδι για τηγάνι
Εκτέλεση :
Χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε το νερό, το αλάτι, τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο και το αλεύρι. Φτιάχνουμε ένα χυλό, καίμε το λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε το χυλό κουταλιά-κουταλιά. Όταν ροδίσουν γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.
Tips:
- Μπορούμε να τα φτιάξουμε και νηστίσιμα αφαιρώντας τα αυγά.
- Για περισσότερη νοστιμιά μπορούμε να προσθέσουμε λίγη φέτα.
Κανένα σχόλιο