fragmaΑν ο χρόνος δεν σε αφήνει και η ρουτίνα σου μέχρι και το καλοκαίρι σου σε πνίγει, απέδρασε για λίγο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σε μέρος σκιερό, που συνδυάζει λίμνη και βουνό. Στο φράγμα της Θέρμης θα αναφερθώ και ευελπιστώ να θελήσεις να το επισκεφτείς στο λεπτό.

caption Πρόκειται για ένα μέρος γαλήνης στα Ανατολικά, εκεί που πηγαίνεις και η ψυχή σου ηρεμεί, αν επιθυμείς να ξεφύγεις από της πόλης τα δεινά, η φύση σου κάνει νεύμα νοερά. Πολλών ειδών πτηνά κατοικούν εκεί, πρόθυμα να ηχούν στα αυτιά σου νύχτα και πρωί. Οργανωμένος χώρος, καθαρός να περπατήσεις σε μονοπάτια ξεχωριστά και δροσερά και αν είσαι τυχερός θα συναντήσεις φίλους τρομερούς. Πάπιες, χελώνες στο διάβα σου ξεπροβάλλουν και να τα ακολουθήσεις στο επιβάλλουν. Μοναδικές στιγμές για τα μικρά παιδιά, πήγαινε τα εκεί που η ψυχή τους αγαπά, δώσε τους εμπειρίες μιας ζωής που δεν θα τις βρουν στις «οθόνες» της καθημερινής ροής. Χώρος έμπνευσης, πνευματικής δημιουργίας, πολιτισμού και αθλητισμού που δεν συνδυάζεται παντού. Και αν τύχει και στην περιπλάνηση σου κουραστείς, παγκάκια έχει όπου σταθείς και όπου βρεθείς, να ξαποστάσεις. Το σούρουπο σαν φτάσει, ένα αναψυκτήριο σε περιμένει ανοικτό, τις υπηρεσίες του να σου προσφέρει και ότι θες στο χέρι να στο φέρει.

maxresdefault
Τέλος, αυτές ήταν όλες οι πληροφορίες που είχα να παραθέσω, ελπίζω να το επισκεφτείς και στις σκέψεις σου ελεύθερα να αφεθείς, να ηρεμήσει ο λογισμός σου και τη φύση να έχεις πάντα στο πλευρό σου.

Eπιμέλεια Πολύδωρα Άννα-Ελένη

Follow us