Για τη βάση μανιτάρια πορτομπέλο
Για τη γέμιση
1 αβοκάντο
¼ φλιτζ. χοντροκομμένο κρεμμυδάκι ξερό η φρέσκο
!/2 ντοματούλα
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλάκι ταμάρι (υπάρχει στις υγιεινές τροφές)
1 κουταλιά λάδι
μερικές σταγόνες ξύδι
Παρασκευή
Βγάζουμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και αναποδογυρίζουμε
Χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και γεμίζουμε τα μανιτάρια.
Στολίζουμε από πάνω με λίγο μαϊντανό, η άνηθο.
Κανένα σχόλιο