Αυτή την εικόνα είδα και έτρεξε ο νους σε μέρη μακρινά ,σε θάλασσες, βουνά, ποτάμια και άντε να τον μαζέψεις τώρα! Ταξίδια που έχουν μέσα λίγο από φύση, λίγο από πολιτισμό, λίγο από Ελλάδα!
 
Μπαίνω στο βαν  συντρόφια με τις μουσικές του κόσμου έχοντας για αποσκευές τις σκέψεις μου! Σκέπτομαι τι θα συναντήσω στο δρόμο μου, τι θα συλλάβει ο φακός μου πάλι αλλά και τι θα αποκομίσω από αυτό το ταξίδι. 
Σκοπός του κάθε ταξιδιού μου είναι να δω τα χρώματα της φύσης, να μυρίσω την βροχή, την θάλασσα, τα αγριολούλουδα.
 Ήλιος, θάλασσα, λευκό, γαλάζιο, νερό, πέτρα, απέραντο φως πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα και πρέπει να τα γευτώ όλα στο έπακρο!  



Κάπου ανάμεσα στα δέντρα ,κάτω από τα κελαηδίσματα των πουλιών θα απολαύσουμε το κρασί μας. Φροντίζω να’ ναι όσο γίνεται πιο ειδυλλιακό το διάλειμμα μας στην φύση.
 
 
Να το και το κρασάκι μας ντε! Από λουλούδια ότι υπήρχε  γύρω μου (ναι γαϊδουράγκαθο είναι μην γελάσεις, αρκετό πίστεψε με για να φτιάξεις ατμόσφαιρα.) 
 
 
Αρχίζω να παρατηρώ τι υπάρχει γύρω μου από διάφορα ξυλάκια, πολύχρωμα λουλουδάκια λευκές πέτρες, πεσμένα φθινοπωρινά φύλλα, κουκουνάρια  (ότι πρέπει για μια φθινοπωρινή διακόσμηση.) Ανοίγω το σακίδιο μου και τα μαζεύω προσεκτικά, το κάθε τι θα αποκτήσει άλλη μια διακοσμητική λύση-χρήση. Πάμε να δούμε;;;
 
 
Τοποθετώ τα λουλούδια μου σε ένα πολύχρωμο σουρωτήρι, ξεφεύγοντας έτσι από τα κλασσικά βάζα.
 
Ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν  οι πολλαπλές χρήσεις των κλαδιών,
 
 
Γυάλινα δοχεία περιβάλλονται από μικρά κλαδιά.
 
 
Αποτελούν κύριο διακοσμητικό στοιχείο όπου περίτεχνα στολίζουν τα βάζα μας. 
 
 
Κορνίζα με φωτογραφίες αγαπημένων μας!
 
Ενώ με τα φύλλα-κουκουνάρια έφτιαξα το πιο όμορφο στεφάνι και το κρέμασα στην πόρτα του σπιτιού μου!  
 
 
Και αν σε βρει το σούρουπο να περιπλανιέσαι σε όρη, ποτάμια, πεδιάδες μην τα μαζέψεις να φύγεις άρον άρον  απόλαυσε το !Επιστροφή στην φύση δεν είπαμε;
 
 
Με αυτά και με αυτά τελείωσε άλλη μια απόδραση.. Άραγε την άλλη εβδομάδα που θα σας ‘’ταξιδέψω’’; 
 
Μέχρι τότε τα φιλιά μου!
Καρκαμπούνα Ζέτα.
Follow us