book_cover_mediumΌτι χρειαζόμαστε χρήματα για να ζήσουμε – είτε μας αρέσει είτε όχι – είναι μια αυταπόδεικτη αλήθεια. Σωστά; Όχι πια.

Έχοντας σχεδόν τρία χρόνια εμπειρίας ως Ο Άνθρωπος χωρίς Χρήματα, ο Μαρκ Μπόιλ όχι μόνο απομυθοποιεί τα χρήματα και το σύστημα που μας δεσμεύει σε αυτό, αλλά εξηγεί επίσης πόσο απελευθερωτικό, εύκολο και ευχάριστο είναι να ζει κανείς με τα ελάχιστα.

Σε αυτό το βιβλίο, ο Mark μας ταξιδεύει σε μια εξερεύνηση που εμβαθύνει στη σκέψη που τον ώθησε να πάρει την απόφαση να ζήσει χωρίς χρήματα, και τη φιλοσοφία που ανέπτυξε στην πορεία.

Με μια πληθώρα από ριζοσπαστικές νέες προοπτικές για ορισμένους από τους ζωτικής σημασίας, και συχνά αδιαμφισβήτητους, πυλώνες της οικονομικής θεωρίας και τι πραγματικά σημαίνει να είσαι «βιώσιμος» – καθώς και με δημιουργικές και πρακτικές λύσεις για το πώς μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο με λιγότερα – ο Boyle μας προσφέρει μια από τις πιο τολμηρές φωνές του κόσμου με οικονομικές και οικολογικές ιδέες.

Bookreading copy.standard 460x345 Το πρωτότυπο, πνευματώδες ύφος του Μάρκ θα βοηθήσει στην απλοποίηση και διαφοροποίηση των προσωπικών οικονομικών σας, απελευθερώνοντας σας από αόρατους δεσμούς που σας περιορίζουν κάνοντας σας πιο ανθεκτικούς στην οικονομική κρίση. Το Μανιφέστο του Ανθρώπου χωρίς Χρήματα διερευνά γιατί η μετάβαση πέρα από τη νομισματική οικονομία έχει γίνει το πνεύμα των καιρών της γενιάς του Occupy, και πώς μπορείτε να συμμετέχετε στην μοναδική ακμάζουσα οικονομία του κόσμου – την οικονομία του δώρου.

Rather than love, than money, than fame, give me truth.

– Henry David Thoreau

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το βιβλίο του Μαρκ Μπόιλ online.

Follow us