Τα φυσικά λουλούδια είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος να φέρετε μία «φρέσκια» διάθεση και ενέργεια στο σπίτι, το κατάστημα, στο γραφείο και την καθημερινότητα σας.
 
Ποιος μπορεί άλλωστε να αμφισβητήσει ότι η φύση είναι «σοφή» διακοσμήτρια και έχει απαράμιλλο γούστο; 

Επιστροφή στη φύση λοιπόν σε συνεργασία με τα ανθοπωλεία Πετρίδης στην Αθήνα, θα σας δώσουμε μερικές όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε το χώρο σας φυσικά όπου και να’στε…Εμείς λάβαμε ένα μπονζάι , που έλειπε από το χώρο μας και που δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για την μικρογραφία ενός ηλικιωμένου δέντρου, που όμως το μέγεθος του δεν ξεπερνά τις μερικές δεκάδες εκατοστά… Ιδανικό επίσης και για όσους δεν διαθέτουν πολύ ελεύθερο χώρο.

Με ένα μαγικό τρόπο, τα λουλούδια δημιουργούν ένα κομψό, ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον στο χώρο που τοποθετούνται. Με την ατελείωτη επιλογή από χρώματα και σχήματά, η επιλογή των λουλουδιών μπορεί να γίνει ένας ακόμα τρόπος να εκφράσετε την προσωπικότητά σας μέσα από τη διακόσμηση του χώρου σας. Άλλωστε, ο τρόπος που θα τα εντάξετε σε ένα δωμάτιο, μπορεί να αναδείξει συνολικά και την προσωπικότητα του χώρου.Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διακοσμήσετε με λουλούδια.
Λίγα λόγια για τα ανθοπωλεία  «LV PETRIDIS» :
 
Τα ανθοπωλεία «LV PETRIDIS» με περισσότερα από 50 χρόνια πορείας, είναι ταυτόσημα με το λουλούδι, στην Ελλάδα. Το όνομα Πετρίδης, συνυφασμένο χρόνια στην συνείδηση του κόσμου με την καλαισθησία και την ποιότητα τώρα συναντά το σύγχρονο design, την λεπτομέρεια σε κάθε σύνθεση ή διακόσμηση χώρου, τις σωστές συνθήκες συντήρησης και μεταφοράς, την συνέπεια και τα υψηλά standards.
Going to the beach- Τώρα που καλοκαιριάζει…
Spicy Heaven
Greek nature
ΜΠΟΝΣΑΙ
Αζαλέα
Full of Tulips
Ευχαριστούμε πολύ το Petridis Floral Creations για την υπέροχη συνέργασια και την ευκαιρία να ανακαλύψουμε πανέμορφες φυσικές δημιουργίες…

 
Περισσότερες πληροφορίες για τα ανθοπωλεία Petridis Floral Creations θα βρείτε στο παρακάτω link
Νικολέτα Δημπάρη
Follow us