Είναι πρωί και περπατώ δίπλα στην λίμνη, σε μια λίμνη που καταφέρνει να ξεχωρίσει μέσα από την ομίχλη και τους μύθους της. Το μυαλό μου κολλημένο από το πρωί σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου..
 
..μου είπε η μαμά μου θα είσαι εντάξει
 
κάποτε φτάνει αυτή η ώρα
 
άσε το χέρι μου και μόνη σου προχώρα
 
ήρθε η στιγμή κάποιο σπουργίτι να πετάξει.. 
 
Τραγούδι -λίμνη σημειώσατε χ. Τόσο το ένα όσο και η λίμνη ξεχωρίζουν για την μελαγχολία και τον ρομαντισμό τους. Έτσι ένιωθα όμως, σαν να είχα ανοίξει τα φτερά μου και να πετούσα. Ο αέρας που χτυπούσε το μέτωπο μου καθάριζε τις σκέψεις μου ,το πράσινο που περιβάλλει τα πλακόστρωτα χρωμάτιζε τα μάτια μου. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς πεύκα, πλατάνια, κυπαρίσσια δίνουν μια ξεχωριστή ομορφιά στο τοπίο.
 
 
Κάποιοι δε, θεωρούν πως είναι μια από τις πιο όμορφες λίμνες της Ελλάδας βρίσκοντας με απόλυτα σύμφωνη. Μια λίμνη (Παμβώτιδα) που φημίζεται τόσο για τα χέλια, καραβίδες, χαβιάρι όσο για τις αθλητικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε αυτή. Δραστηριότητες όπως καγιάκ –κανό, κωπηλασία για τους λάτρεις των σπορ και της περιπέτειας.
 
Χωρίς να χάνω χρόνο βγάζω την μηχανή μου και αρχίζω να αποτυπώνω όλες αυτές τις εικόνες που περνούσαν μπροστά από τα μάτια μου.
 
 
 
 
 
 
 
 
Λοιπόν τι λες, μήπως μια μικρή απόδραση στα λατρεμένα Γιάννενα σε αναζωογονήσει; Μια λίμνη που την περιβάλλουν καταπράσινα κυπαρίσσια, στενά πλακόστρωτα σοκάκια ,γραφικά σπίτια σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις!
 
Το BACK TO NATURE είναι εδώ, πολυταξιδεμένο, ενημερωμένο για κάθε προορισμό για κάθε γούστο και επιλογή!
 
Τα λέμε λοιπόν στο επόμενο ταξίδι μας..
 
Καρκαμπούνα Ζέτα.
Follow us