ΥΛΙΚΑ:
• 1 φυτική κρέμα γάλακτος 500 γραμ.
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 1 κουτί γάλα εβαπορέ
• 1 ολόκληρη σοκολάτα κουβερτούρα Παυλίδης
• 2 βανίλλιες
• σταγόνες σοκολάτας ή κάντιτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ.
2. Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο, τις βανίλλιες και τέλος την κουβερτούρα, αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων, και ανακατεύουμε.
3. Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.
4. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο τέλος και σταγόνες σοκολάτας ή κάντιτα.