ΥΛΙΚΑ
1 μελιτζανα-1 κολοκυθακι-2 καροτα
1 κοκκινη πιπερια-1 πρασινη πιπερια
1 κιτρινη πιπερια-15 ντοματινια
10 φυλλα δυοσμου-250 γρ.κομμενα
μανιταρια-4κ.σ.ελαιολαδο-500γρ.λι-
γκουινι-αλατι&πιπερι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοβουμε τα λαχανικα σε sticks.Στη συνεχεια τα αλατιζουμε μαζι με τα μανιταρια και τα σωταρουμε σε μια κατσαρολα με το ελαιολαδο μεχρι να ροδισουν.Παραλληλα βραζουμε σε αλλη κατσαρολα τα ζυμαρικα.Οταν τα λαχανικα εχουν ροδισει προσθετουμε τα ωτοματινια κομμενα στη μεση και
σωταρουμε για 3 λεπτα ακομη. Τελος βαζουμε στην κατσαρολα τα φρεσκοβρασμενα λιγκουινι,αφου πρωτα τα στραγγιξει. Ανακατευουμε καλα και σερβιρουμε με φυλλα δυοσμου και φρεσκοτριμμενο πιπερι.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ