Υλικά για τη ζύμη:
- 1 μεγάλη κολοκύθα
- Λάδι
- 2 αυγά
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για την γέμιση:
Τρίβουμε την κολοκύθα στον τρίφτη μας, και την αφήνουμε σε τρυπητό να φύγουν τα πολλά υγρά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι να κάψει, ρίχνουμε την κολοκύθα, αλάτι, πιπέρι, και ανακατεύουμε.
Αποσύρουμε το σκεύος από την φωτιά και το ανακατεύουμε με τα αυγά.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ζυμώνουμε το αλεύρι, το νερό, το λάδι και το αλάτι. Χωρίζουμε στα δύο, πλάθουμε δύο μπάλες, ανοίγουμε ένα μεγάλο φύλλο, το αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο. Το διπλώνουμε αλείφοντας με βούτυρο, να γίνει ένα τετράγωνο κομμάτι. Το βάζουμε στο ψυγείο.
Επαναλαμβάνουμε το ίδιο με την άλλη μπάλα. Αφήνουμε μισή ώρα στο ψυγείο, τα βάζουμε ένα-ένα και ανοίγουμε φύλλο. Απλώνουμε το ένα φύλλο στο ταψί κατόπιν ρίχνουμε τη γέμιση. Με το δεύτερο φύλλο σκεπάζουμε. Αλείφουμε με το υπόλοιπο βούτυρο την κόβουμε σε κομμάτια και την ψήνουμε στους 250 βαθμούς.