Υλικά
- 1 βαζάκι μερέντα
- 125 γρ. κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια
- 1 κούπα αμύγδαλα ή άλλους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας
- 2-3 κουταλιές λικέρ ή κονιάκ
- 2/3 κούπας corn flakes
Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε την μερέντα και ύστερα την αδειάζουμε σε μπολ. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για την κουβερτούρα και το κονιάκ μέχρι να λιώσουν. Τα ανακατεύουμε στο μπολ πολύ καλά. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και τα δημητριακά και ανακατεύουμε μ’ ένα κουτάλι. Αφήνουμε το μείγμα για λίγη ώρα στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Ύστερα πλάθουμε τα σοκολατάκια και τα ρολάρουμε σε ψιλοκομμένο αμύγδαλο. Τα διατηρούμε στο ψυγείο!