Η ιστορία ενός ταύρου από την Ισπανία, του Φέρντιναντ, ο οποίος προτιμά να κάθεται κάτω από ένα δέντρο και να μυρίζει λουλούδια παρά να μπει στην αρένα για ταυρομαχίες έγινε ταινία κινουμένων σχεδίων.

Το φιλμ –το τρέιλερ του οποίου κυκλοφόρησε από την 20th Century Fox και την Blue Sky Studios – βασίζεται στο παιδικό βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα, Munro Leaf και του εικονογράφου Robert Lawson «The Story of Ferdinand» (Η ιστορία του Φέρντιναντ) του 1936.

Ο Αμερικανός παλαιστής, Τζον Σίνα, δανείζει τα φωνή του στον ταύρο Ferdinand. Ο Σίνα είναι θρύλος της World Wrestling Entertainment, της αμερικανικής εταιρείας ψυχαγωγίας η οποία διοργανώνει σόου επαγγελματικής πάλης. Ο ίδιος κάνει επίσης καριέρα ως ηθοποιός και ως ράπερ, ενώ πρόσφατα δοκιμάστηκε και σε κωμικούς ρόλους, στις ταινίες «Trainwreck» και «Sisters».

Σκηνοθέτης του «Ferdinand» είναι ο Κάρλος Σαλντάνια δημιουργός των πολύ επιτυχημένων ταινιών κινουμένων σχεδίων «Ρίο» και «Η Εποχή των Παγετώνων». Στους υπόλοιπους χαρακτήρες δανείζουν τη φωνή τους οι Κέιτ ΜακΚίνον, Τζίνα Ροντρίγκεζ, Ντέιβιντ Ντιγκς, Γκαμπριέλ Ιγκλέσιας, Μπόμπι Καναβάλε, Ντέιβιντ Τέναντ και άλλοι.

Το τρέιλερ της ταινίας είναι επενδεδυμένο με την επιτυχία του Εντ Σίραν «Castle on the Hill». Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου.

Στην ταινία ο Φέρντιναντ αιχμαλωτίζεται κατά λάθος ως επικίνδυνο τέρας και οδηγείται μακριά από τη χώρα. Ο ταύρος συσπειρώνει μία ομάδα ζώων, αντισυμβατικών χαρακτήρων, με αποστολή να επιστρέψουν στην Ισπανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Follow us