Σχετικά με την επιβίωση στην ύπαιθρο & έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο θα έχει την τιμητική του στο Λονδίνο.

Το Ελαιόλαδο συνάντησε το Λονδίνο!! Οι μεγαλύτεροι διαγωνισμοί ελαιολάδου στην καρδιά της Ευρώπης

London IOOC 2017, Διαγωνισμοί ελαιολάδου στο Λονδίνο.
• Βραβεία ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου,

Βραβεία ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου,
• Βραβεία ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου

(International Olive oil Competitions-IOOC)

Το καλό, παρθένο ελαιόλαδο πρόκειται να ταξιδέψει ως την αγγλική πρωτεύουσα και να βραβευτεί στους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο θα έχει την τιμητική του στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2017, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι διεθνείς διαγωνισμοί ελαιολάδου London IOOC 2017”. Οι διοργανωτές αναμένουν να συγκεντρώσουν τα καλύτερα παρθένα ελαιόλαδα, ενώ θα δοθούν χωριστά βραβεία για την ποιότητα των ελαιόλαδων olive oil awards, για τον ισχυρισμό υγείας ελαιολάδου, αλλά και για την συσκευασία τους.

London IOOC 2017, London International Olive oil Competitions:

Quality award of Extra Virgin Olive Oil,

Health Claim award of Extra Virgin Olive Oil,

Packaging award of Extra Virgin Olive Oil

Κατάταξη βραβείων:

α) ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 95,5 έως 100,0)

β) ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 85,5 έως 95)

γ) ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 75,5 έως 85)

δ) ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 65 έως 75)

Μέσα στους στόχους των διοργανωτών είναι:

Η ευαισθητοποίηση ελαιοπαραγωγών με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους

Η προώθηση της εξαιρετικής ποιότητας αγνού παρθένου ελαιόλαδου

Η βελτίωση των γνώσεων όσων ασχολούνται με το προϊόν αυτό

Η ενημέρωση σε σύγχρονα εργαλεία διδασκαλίας και μάθησης όσων εργάζονται σε μονάδες εστίασης

Η προώθηση της κατανάλωσης ελαιολάδου στις τοπικές αγορές

Η ανάδειξη των υγειοπροστατευτικών ιδιοτήτων του ελαιολάδου μέσω τους διαγωνισμού για τον ισχυρισμό υγείας του ελαιολάδου

Ακολουθήστε μας στο: www.facebook.com/LondonOliveoilCompetitions

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να προωθήσουν το ελαιόλαδο τους, μπορούν να κατεβάσουν τις αιτήσεις συμμετοχής στα παρακάτω links:

A._ Διαγωνισμός ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ελαιολάδου 2017.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής:
http://www.londonoliveoil.com/wp-content/uploads/2015/06/PARTICIPATION-FORM-QUALITY-OLIVE-OIL.pdf

Σκοπός είναι η πρωτοκαθεδρία προϊόντων (brands). Η έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη του προϊόντος και της μάρκας, αλλά και η πρωτοκαθεδρία σε μια κατηγορία, έτσι ώστε η εταιρεία να μπορεί να χρεώνει για τα προϊόντα της, τέτοιο ποσό, που οι καταναλωτές να εξακολουθούν να το πληρώνουν. Η γρήγορη προσέγγιση της ανάπτυξης του προϊόντος και του εμπορικού σήματος είναι το κλειδί (London Quality olive oil award).

B._ Διαγωνισμός ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ελαιολάδου 2017.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής:
http://www.londonoliveoil.com/wp-content/uploads/2015/06/PARTICIPATION-FORM-HEALTH-CLAIM-OLIVE-OIL.pdf

Πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοβουλία που προσδοκεί να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για την ανάδειξη των ελαιόλαδων με ισχυρισμό υγείας σαν προϊόν υπερτροφής παγκοσμίως στις διεθνείς αγορές. Στόχος αποτελεί να προωθηθεί η ιδέα ότι η ποιότητα του έξτρα παρθένου ελαιολάδου συσχετίζεται ευθέως με τα οφέλη στην υγεία. Πραγματοποιείται δε για πρώτη φορά στην Αγγλική αγορά (London Health claim olive oil award).

Γ._ Διαγωνισμός ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ελαιολάδου 2017.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής:
http://www.londonoliveoil.com/wp-content/uploads/2015/06/PARTICIPATION-FORM-DESIGN-OLIVE-OIL.pdf

Η ετικέτα είναι ισχυρό εργαλείο προώθησης για επικοινωνία για τα προϊόντα και για την επιτυχία της εταιρείας, εγχώρια και στο εξωτερικό. Η παρουσία του βραβείου συσκευασίας προσφέρει άμεση διαφοροποίηση ανάμεσα στην τεράστια επιλογή προωθούμενων προϊόντων και διασφαλίζει τους καταναλωτές για την αγοραστική τους απόφαση (London Design olive oil award).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Confexpo Ltd, 0044 208 359 1388, info@londonoliveoil.com, www.LondonOliveoil.com

Follow us
Similar posts
  • Η συχνή χρήση το... Όσο πιο συχνά χρησιμοποιεί κανείς το GPS στις ηλεκτρονικές συσκευές του για να βρει μια διαδρομή, τόσο οδηγεί σε αδράνεια περιοχές του εγκεφάλου του που χρησιμοποιούνται για τον προσανατολισμό και τη νοητική επεξεργασία εναλλακτικών διαδρομών, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Nature Communications. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (UCL), με επικεφαλής τον [...]
  • Η φύση ως προθάλ... Δεν είναι λίγες οι φορές που μια ηλιόλουστη μέρα σηματοδοτεί και μια επικείμενη αλλαγή διάθεσης. Μια στροφή προς την αισιοδοξία και την ευτυχία! Δεν είναι τυχαίο που από την άνοιξη και μετά (αν δεν σε γυροφέρνουν ορισμένες αλλεργιούλες), έχεις τη τύχη να συναντήσεις άτομα που χαμογελούν από καρδιάς. Η φύση αποτελεί πάντοτε ένα ευχάριστο καταφύγιο! [...]
  • «Ferdinand»: Ένα... Η ιστορία ενός ταύρου από την Ισπανία, του Φέρντιναντ, ο οποίος προτιμά να κάθεται κάτω από ένα δέντρο και να μυρίζει λουλούδια παρά να μπει στην αρένα για ταυρομαχίες έγινε ταινία κινουμένων σχεδίων. Το φιλμ –το τρέιλερ του οποίου κυκλοφόρησε από την 20th Century Fox και την Blue Sky Studios – βασίζεται στο παιδικό βιβλίο [...]
  • Καλά νέα για εκε... Το «Hikers’ Friendly» είναι ένα σήμα που πιστοποιεί υπηρεσίες σχετικές με την πεζοπορία. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για επιχειρήσεις διαμονής, αλλά σύντομα θα ανοίξει και σε άλλους τομείς. Δημιουργήθηκε από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Paths of Greece, σε συνεργασία με την Green Evolution. Απώτερος στόχος του σήματος είναι να ενισχυθεί η εμπειρία του πεζοπόρου, μέσω [...]
  • Πότε άλλαξε χρώμ... Η ταραμοσαλάτα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Καθαρά Δευτέρα, καθώς αποτελεί εκλεκτό σαρακοστιανό μεζέ. Είναι νόστιμη, αλμυρή και κρεμώδης, με κύριο υλικό της τον ταραμά. Ο ταραμάς προέρχεται από αυγά μπακαλιάρου ή κυπρίνου, τα οποία συνήθως ωριμάζουν μέσα σε ξύλινα βαρέλια σε ένα μείγμα από νερό, αλάτι και ζάχαρη και κατόπιν επεξεργάζονται ώστε να παραχθεί [...]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GreekEnglish
«Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό, από μια ιδέα, που έφτασε η ώρα της να πραγματοποιηθεί...» Βίκτωρ Ουγκό

Αρχείο

GreekEnglish