Ta-gemista-manitaria-ton-omofagon-33673-1Υλικά

Για τη βάση μανιτάρια πορτομπέλο

Για τη γέμιση

1 αβοκάντο
¼ φλιτζ. χοντροκομμένο κρεμμυδάκι ξερό η φρέσκο
!/2 ντοματούλα
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλάκι ταμάρι (υπάρχει  στις υγιεινές τροφές)
1 κουταλιά λάδι
μερικές σταγόνες ξύδι

Παρασκευή

Βγάζουμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και αναποδογυρίζουμε
Χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και γεμίζουμε τα μανιτάρια.
Στολίζουμε από πάνω με λίγο μαϊντανό, η άνηθο.

 

Follow us