bruy1

Όταν ζεις στο καθημερινό χάος της πόλης με την ηχορύπανση και το άγχος και τις απαιτήσεις της καθημερινότας και του σταθερού ωραρίου 9-17:00 εργασία , αυτό που φαντάζεσαι όταν γυρνάς σπίτι είναι πως θα ήταν η ζωή στην ύπαιθρο σε ένα απομονωμένο χωριό, ένα όνειρο…

Ο Γάλλος φωτογράφος Antoine Bruy έκανε αυτό το όνειρο πραγματικότητα, ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη στην Ευρώπη από το 2010 εώς το 2013.

Ο φωτογράφος περιπλανήθηκε μέσα σε απομακρυσμένες ορεινές περιοχές, χωρίς να έχει ένα σταθερό προορισμό στο μυαλό του, αλλά στην πορεία συνάντησε πολλά άτομα που είχαν εγκαταλλείψει την ταραχώδη ζωή στην πόλη και επέλεξαν να ζήσουν σε άγρια και απομονωμένα μέρη στην ύπαιυρο.Αυτοί οι άνθρωποι θυσίασαν τις σύγχρονες ανέσεις που είχαν για αντάλαγμα την δικιά τους αυτονομία και ελευθερία , και σαν αποτέλσμα αποτέλεσαν και πηγή έμπνευσης για τον Γάλλο φωτογράφο.

Ρίξτε μια ματιά:

bruy3 Φωτογράφισε τις κατοικίες και τα πρόσωπα των ανθρώπων που συνάντησε, κατά τύχη, οι οποίοι μένουν μακρία από τον πολιτισμό. Ζώντας με αυτά τα άτομα από μέρες εώς εβδομάδες ανάλογα, ο Antoine τους βοήθησε να καλλιέργησουν τη γη τους και στην κτηνοτροφία, ενώ μάθαινε πως είναι να ζεις αυτόνομα, μακριά από τις πόλεις.

bruy2

Image Credit: Antoine BruyAntoine_Bruy_2 Antoine_Bruy_4 Antoine_Bruy_6 Antoine_Bruy_14 Antoine_Bruy_16 Antoine_Bruy_18

Image COPYRIGHT - Timothy Allen - http://humanplanet.com - You may NOT reproduce this image in any media format without written consent. Please contact http://humanplanet.com for syndication options.

Image COPYRIGHT – Timothy Allen – http://humanplanet.com 

 

Follow us