Σχετικά με την επιβίωση στην ύπαιθρο & έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής

Βάλτε ψιλοκομμένο σκόρδο στα πέλματα σας!

Το σκόρδο είναι το γιατρικό για κάθε πάθηση αφού έχει πάρα πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Η δράση του φυσικού βολβού είναι περισσότερο ωφέλιμη.

1424769291-edab7ba7e203cd7576d1200465194ea8-810x426

Η αλλικίνη που περιέχει το σκόρδο δρά καταλυτικά υπέρ της πρόληψης του κρυώματος, των ιών και της γρίπης.

Για την αντιμετώπιση των μυκήτων το εκύλισμα σκόρδου είναι ότι πρέπει. Μπορούμε να το πιούμε αλλά και να το κάνουμε επάλειψη καθώς είναι πολύ αποτελεσματικό και στις δύο περιπτώσεις.

Είναι ένα τόσο ισχυρό φυσικό φάρμακο, ώστε εάν το εφαρμόζουμε στα πόδια κάποιου, θα εισέλθει γρήγορα στο αίμα και μπορεί να έχει ευεργετική επίδραση στους πνεύμονες.

Eάν ένα κεφάλι σκόρδου το χρησιμοποιήσουμε στα πόδια, είναι πολύ καλό για να σταματήσει το κρυολόγημα και το βήχα.

Αυτό γίνεται εάν κόψουμε μερικές σκελίδες σκόρδο, στην ανάμιξή τους με λίγο ελαιόλαδο και επαλείψουμε το μείγμα στα πόδια (μπορεί να μυρίζει λίγο άλλα εμείς θα κοιτάμε πάντα την υγεία μας)

Οι άνθρωποι που πάσχουν από πνευμονία η από κάθε είδους ασθένειες του αναπνευστικού (άσθμα, πνευμονικό εμφύσημα και βρογχίτιδα, αλλεργίες και πνευμονικό απόστημα) – σχεδόν είχανε φθάσει πριν το θάνατο – έχουν θεραπευτεί χάριν σε αυτό το θαυματουργό φυτό.

 

Follow us
Similar posts
  • Προσθέστε σπόρου... Οι σπόροι είναι θρεπτικοί και περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά. Δε πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι η κατανάλωσή τους πρέπει να γίνεται ελεγμένα διότι περιέχουν αρκετές θερμίδες. Σπόροι κολοκύθας: Πλούσιοι σε πρωτεΐνες,σίδηρο ψευδάργυρο και φώσφορο τρώγονται και ωμοί. Σουσάμι. Αποτελεί καλή πηγή πρωτεΐνης και ασβεστίου ενώ περιέχει και σίδηρο και νικοτινικό οξύ. Οι αλεσμένοι σπόροι (ταχίνι) μπορούν να [...]
  • Τα αλλεργιογόνα ... Γράφει ο Παπαγεωργίου Αθανάσιος (Γεωπόνος (ΤΕ)) Αλλεργιογόνα- βιομηχανική μεταχείριση. Τα αλλεργιογόνα στα τρόφιμα απαντώνται από ένοχες πρωτεΐνες που περιέχουν και μπορούν να δημιουργήσουν ανεπιθύμητες συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό. Η αντίδραση του οργανισμού στις συγκεκριμένες πρωτεΐνες μπορεί να οφείλεται είτε σε κληρονομικούς λόγους είτε όχι. Ενδέχεται ένα άνθρωπος να αποκτήσει τις ανεπιθύμητες αυτές συνέπειες από ένα [...]
  • Διατροφικές συμβ... Το πασχαλινό τραπέζι περιέχει ποικιλία κρεατικών με υψηλές θερμίδες και λιπαρά,ορεκτικά,γλυκά και αλκοόλ.Δεν είναι δύσκολο αν αφεθούμε μετά τις γιορτές να έχουμε αποκτήσει παραπάνω κιλά από τα συνηθισμένα. Δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός,με τη βοήθεια ενός ειδικού και με κάποιες αλλαγές στο διαιτολόγιο μας μπορούμε να τα χάσουμε γρήγορα και εύκολα. Αρχικά,τις μέρες μετά [...]
  • Το λίγο αλκοόλ π... Η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο για αρκετές καρδιοπάθειες, αλλά όχι όλες, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη βρετανική επιστημονική έρευνα, στην οποία συμμετείχαν και τρεις ελληνικής καταγωγής επιστήμονες. Ως μέτρια ποσότητα αλκοόλ θεωρούνται οι 14 μερίδες (112 γραμμάρια) την εβδομάδα, δηλαδή δύο τη μέρα κατά μέσο όρο. Ενδεικτικά, ένα ποτήρι κρασί των 125 [...]
  • Φρούτα για καλή ... Τρώγονται εύκολα και είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά.Τα φρούτα αποτελούν το ιδανικό σνακ.Η επιστημονική έρευνα μας έδειξε ότι ακόμη και μια μικρή αύξηση κατά μία ή δύο μερίδες των φρούτων που τρώμε κάθε μέρα μπορεί να μειώσει με τρόπο θεαματικό την ευαισθησία μας για ορισμένες νόσους. ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ Τα φρούτα είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνη [...]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GreekEnglish
«Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό, από μια ιδέα, που έφτασε η ώρα της να πραγματοποιηθεί...» Βίκτωρ Ουγκό

Αρχείο

GreekEnglish