Που θα σε πάω αυτή την φορά; 
Σε τόπους μαγικούς, παραμυθένιους γεμάτους από πολύχρωμα λαμπιόνια, κουδούνια, τρίγωνα και μελωδίες αγγελικές. Όχι, δεν εννοώ το χωριό του Άι Βασίλη άλλωστε δεν πιστεύω σε τέτοιου είδους παραμύθια. Φαντάσου εσένα με μια ζεστή σοκολάτα στο χέρι να χαζεύεις την βροχή από το παράθυρο σου, μουσικές να ντύνουν γλυκά τον χώρο και τα ζεστά κουλουράκια της μαμάς από την κουζίνα να σπάνε την μύτη σου. Γιατί τι είναι τα Χριστούγεννα τελικά; 
Το να ζεις το δικό σου παραμύθι σε απλά καθημερινά πράγματα. 
Βάλε ξυπνητήρι τα ξημερώματα μόνο και μόνο για να ανάψεις τα λαμπιόνια στο δέντρο σου και ονειρέψου.. Κάλεσε τους φίλους σου, αγκάλιασε τους και τραγούδα δυνατά ‘’as long as you love me, so let it snow, let it snow, let it snow’’.Γίνε ξανά παιδί φορώντας αυτό το αθώο χαμόγελο στα χείλη σου και περπάτα ανέμελα στο δρόμο απολαμβάνοντας το κλίμα των ημερών. Όλα τα παραπάνω, κρύβουν τόση αγάπη και γαλήνη, κύρια συστατικά για να υποδεχτείς τον καινούργιο χρόνο αλλά και την κάθε καινούργια χρονιά που θα έρχεται.. Αγάπη και σεβασμό στην δημιουργία, στον άνθρωπο, στην φύση και καθετί που μας περιβάλλει. 
 
Αφού λοιπόν ‘’ζεσταθήκαμε’’ και μπήκαμε στο κλίμα των ημερών πάμε να δούμε πως η φύση συναντά την διακόσμηση. Έλατα, ξύλα, κουκουναριά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό décor.Για πάμε να δούμε παρέα όλα όσα έψαξα και ετοίμασα για εσάς..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι τα δώρα των Μάγων από το πέρασμα τους.. Τι κι αν δεν μας έχουν κάτι κρατάμε μέσα μας το μεγαλύτερο δώρο, την αγάπη!
 
Σας φιλώ,
Καρκαμπούνα Ζετα.
Follow us