Περιγραφή ταινίας: Ο εγωιστής Δρ. Αντρέ Λουίζ πεθαίνει και ξυπνά σε ένα είδος καθαρτηρίου που ονομάζεται «Ουμπράλ». Μετά από μια επώδυνη περίοδο νάρκης σ’ ένα φρικιαστικό βάλτο, διασώζεται από Ουράνια όντα και οδηγείται στη «Nosso Lar» (που στα πορτογαλικά σημαίνει «Το σπίτι μας», η οποία είναι μια πνευματική πόλη. Εκεί συναντά ένα μέρος Αρμονίας, όπου οι άνθρωποι ζουν σε ειρήνη, εργαζόμενοι για το καλό της ανθρωπότητας, για την προσωπική ανάπτυξη περιμένοντας για την μετενσάρκωσή τους. Γρήγορα ο Αντρέ Λουίζ αλλάζει την συμπεριφορά του και γίνεται ένας πιο επάγρυπνος και αλτρουιστής άνθρωπος. 

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του πνευματιστή Τσίκο Ξαβιέρ (Chico Xavier) του 1944 μας δίνει μια πολύ ωραία εσωτερική άποψη για την ζωή μεταθάνατον αλλά και για την ίδια την ζωή. Η μουσική είναι του αριστουργηματικού Φίλιπ Γκλάς (Phillip Glass) προσθέτοντας ένα όμορφο μυστικιστικό συναίσθημα. 
Σε αυτή τη ζωντανή αφήγηση, ο συγγραφέας μας προσφέρει τις παρατηρήσεις και τις ανακαλύψεις του σχετικά με τη ζωή στον κόσμο των πνευμάτων, που ενεργεί ως ένα είδος ρεπόρτερ που καταγράφει τις δικές του εμπειρίες. Αποκαλύπτει έναν παλλόμενo κόσμο γεμάτο από ζωή και δραστηριότητα που οργανώθηκε με υποδειγματικό τρόπο,
Σκηνοθεσία: Wagner de Assis
Σενάριο: Wagner de Assis
Ηθοποιοί: Renato Prieto, Fernando Alves Pinto, Rosane Mulholland, Inez Viana
 
Το βίντεο έχει ήδη ελληνικούς υπότιτλους και είναι HD ανάλυση οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, απλώς πατήστε να το δείτε σε πλήρη οθόνη και απολαύστε μια όμορφη δυνατή ταινία.
Follow us