Δείτε φωτογραφίες από τη σειρά «Ψάχνοντας Εμπιστοσύνη»

Με μια σειρά φωτογραφιών με τίτλο «Ψάχνοντας Εμπιστοσύνη» (Finding Trust), η Annie Marie Musselman καταγράφει στιγμιότυπα από τη συμβίωσή της με άγρια ζώα, προσπαθώντας να μεταδώσει την οικειότητα που ένιωσε με αυτά.

Η Musselman πέρασε 7 χρόνια δουλεύοντας εθελοντικά σε κέντρο διάσωσης και αποκατάστασης ζώων. Μεταξύ των φωτογραφιών, η ίδια ξεχωρίζει αυτή που απεικονίζει μια κουκουβάγια με μεγάλα κίτρινα μάτια, που στέκεται στωικά πάνω σε ένα τραπέζι, αφού οι γιατροί της περιποιήθηκαν το τραύμα της.

«Ένιωσα μια αίσθηση εμπιστοσύνης και για αυτό μάλλον τράβηξα αυτή τη φωτογραφία», εξήγησε. «Κοίταξα μέσα στα μάτια της και ένιωσα σαν να παραδίνονταν σε εμάς, σαν να μας εξηγούσε τι έπρεπε να κάνουμε για να τη βοηθήσουμε».

Τον πρώτο καιρό που βρέθηκε στο κέντρο, η Musselman δεν τραβούσε φωτογραφίες καθώς δεν ήθελε να σκεφτούν ότι βρίσκονταν εκεί μόνο για τον εαυτό της. Με το χρόνο, κέρδισε την εμπιστοσύνη των υπευθύνων και έφερε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να τραβήξει πορτραίτα και στιγμιότυπα με τα ζώα του κέντρου.

Αφού έφυγε από εκεί, συγκέντρωσε το υλικό για τη δημιουργία ενός βιβλίου, αναζητώντας χρηματοδότηση από το Kickstarter.

«Πολλοί από εμάς έχουμε γάτες ή σκυλιά, αλλά υπάρχουν και άλλα ζώα εκεί έξω, που είναι εξίσου υπέροχα», σημειώνει.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη σειρά «Ψάχνοντας Εμπιστοσύνη»…






























 

 
Follow us