Υλικά :
  • 3 αυγά
  • 1 ποτήρι νερό
  • Λίγο αλάτι
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
  • Αλεύρι όσο πάρει
  • Λάδι για τηγάνι
 
 
Εκτέλεση :
 
Χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε το νερό, το αλάτι, τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο και το αλεύρι. Φτιάχνουμε ένα χυλό, καίμε το λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε το χυλό κουταλιά-κουταλιά. Όταν ροδίσουν γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.
 
Tips:
  • Μπορούμε να τα φτιάξουμε και νηστίσιμα αφαιρώντας τα αυγά.
  • Για περισσότερη νοστιμιά μπορούμε να προσθέσουμε λίγη φέτα.

 

 
Follow us